Retur

Du har 14 dagars ångerrätt.

Av hygienskäl kan vi inte ta emot varor där förpackningen är trasig eller varan inte på annat sätt är i fullt säljbart skick. Våra produkter anses inte vara "i samma skick" om de har använts/testats av konsumenten och ångerrätten kommer därför inte att gälla om produktens förpackning har öppnats.

Om du vill utnyttja ångerrätten, skriv detta som en anteckning och bifoga den till paketet som du returnerar till oss. När vi får tillbaka varan (oöppnad, oanvänd och i övrigt i säljbart skick) återbetalas hela beloppet på det kort du använde när du handlade inom några dagar.
Du måste betala för returporto här.

Du kan skicka paketet till:
Netthandelsgruppen/ Comfyballs
√Ąsperedsv√§gen
516 90 Dalsjöfors
Sverige

Om du ska returnera hela eller delar av din beställning och har valt faktura som betalningssätt kan du kostnadsfritt skjuta upp förfallodagen på www.klarna.no. eller i Klarna-appen. Underlåtenhet att göra det kan resultera i en påminnelseavgift innan din retur tas emot och behandlas. Påminnelseavgifter tillkommer kunden. Klarna kan kontaktas på telefon 21 01 89 91 eller via e-post: info@klarna.no.

Vi kommer att uppdatera fakturan så snart vi har behandlat din retur. Om du redan har betalat din faktura kommer Klarna att kontakta dig för att få ditt kontonummer så att de kan ordna en återbetalning.

Spåra försändelsen