Om Comfyballs

Hur allt började:

Comfyballs är boxerkalsonger utvecklade i Norge. Vi började utveckla våra boxers i Oslo i början av år 2012 med den stora motivationen att ta fram en design där både funktionalitet och innovation skulle stå i fokus. På den tiden erbjöd marknaden inga boxers som var designade för att erbjuda ett ordentligt stöd för paketet – särskilt inte när det kom till sport eller träning. Vi såg verkligen utrymme för förbättringar. Vår designprocess ledde oss fram till en mängd olika idéer, där vissa helt enkelt var alltför komplicerade för massproduktion. Efter några misslyckade idéer och en rad olika prototyper hittade vi äntligen den perfekta lösningen för den ultimata passformen. Längs vägen har vi utvecklat ett brett urval av unika egenskaper som alla arbetar tillsammans för att skapa världens skönaste boxer.

Vad är det som gör Comfyballs så sköna?

Comfyballs är välsittande boxers med flatlocksömmar som är tillverkade av ett supermjukt tyg för att erbjuda överlägsen komfort och god andningsförmåga. Boxerkalsongernas framsida är designade med PackageFront-elastik som håller ditt paket på plats och som hjälper till att lyfta bort det från insidan av låren för att skapa en friktionsfri och sval känsla. Det är detta som gör våra boxers så otroligt sköna. Boxerkalsongerna kombinerar åtsittande paneler med innovativa och unika elastiska sömmar för en upplevelse utöver det vanliga!

Framtiden

Vi är ett företag i ständig utveckling. Vi lyssnar på våra kunder och inspireras av deras behov och förväntningar. Vi strävar efter att tänka Vi har gått igenom flera förändringar baserat på kontinuerlig tät kundkontakt. Våra kunders önskemål och inputs är det som ger oss motivation att alltid tänka om, anpassa oss när det behövs och hålla vårt löfte att leverera den mest bekväma boxaren. Vi arbetar ständigt med nyutveckling, oavsett om det är nya tyger, nya designer eller nya tillhörande produkter.

Tvättråd

Alla Comfyballs tål bra 40 och även 60 graders tvätt utan några negativa effekter.
Torktumlare
: Alla Comfyballs kan tumlas på kallt, men bör inte tumlas på varmt.
Sköljmedel: påverkar ingenting, men är i allmänhet onödigt att använda.
Tvätta med lika färger
En bra tumregel som gäller för alla färgade kläder, både ekologiska och syntetfibrer, är att tvätta lika färger tillsammans. Åtminstone ljus med ljus, mörkt med mörkt och rött enbart. Första 1-2 tvättarna, alla färgade kläder släpper lite färg, och organiska ämnen krymper något. Det är omöjligt att få ner färgfallet till 0,00 utan att använda tillsatser/kemikalier som görs bl.a. i vissa badkläder (det går inte att Oeko-tex certifiera tyget, t.ex. sfa. detta). Om du har hudallergier eller särskilt känslig hud kan du tvätta produkten före första användningen, men det är inte nödvändigt.

Tyg och kvalitet

Vi använder supermjuk mikropolyester i alla linningar. Vi använder flatlocksömmar i alla huvudsömmar som har direktkontakt med huden för att minimera hudirritation. Comfyballs underkläder finns i följande tygblandningar:

Cotton: 92 % bomull / 8 % Lycra®: Vi använder cirka 200 gram kammad bomull (single jersey) per kvadratmeter. Bomullsfibrerna kammas innan de blir spunna till tråd för att få bort korta fibrer och orenheter. Detta gör tyget otroligt mjukt och ökar dessutom hållbarheten. Bomullen blandas med 8 % DuPont Lycra® för att skapa ett ventilerande tyg med god passform. Passar för användning året runt.

Microfibre: 84 % polyester / 16 % elastan: En stop-down modell i vår Performance-serie som passar dig som föredrar konstfibrer för vardagsbruk. Passar också bra under lättare fysisk aktivitet. Tyget väger cirka 185 gram per kvadratmeter. Materialet innehåller inte Polygiene och är fritt från tillsatser.

Wood: 45 % bomull / 45 % Lenzing modal® / 10 % Lycra®: Genom att blanda in Lenzing Modal® i tyget garanteras du en sval upplevelse och denna modell passar därför särskilt bra under varmare dagar. Lenzing Modal® är spunnet av bokfiber från Österrike och har framställts genom en mycket miljövänlig process. Tyget väger cirka 190 gram per kvadratmeter. I kombination med 10 % DuPont Lycra® blir detta våra mjukaste boxers.

Performance: 84 % Coolmax® All Season / 16 % Lycra®: består av en blandning av ihåliga och platta syntetfibrer, vilket erbjuder både isolering och andningsförmåga och gör Comfyballs Performance till en produkt som passar att användas året runt. Performance passar dessutom utmärkt vid träning, men många använder dem också till vardags. Tyget är mjukt, lätt (cirka 185 gram per kvadratmeter) och extremt hållbart. Tyget är fukttransporterande och torkar därför mycket snabbt. Materialet innehåller inte Polygiene och är fritt från tillsatser.

Performance Superlight: Mesh I 4-vägsstretch, 84 % polyester / 16 % elastan: Den ultimata högpresterande boxern, helt utan kompromisser. Tyget väger cirka 135 gram per kvadratmeter (52 gram, Regular, storlek M). Är precis som övriga modeller utrustade med Comfyballs PackageFront® och erbjuder extremt god andningsförmåga. Superlight passar perfekt för utmaningar året runt, även om en del gillar dem lite extra under sommaraktiviteter. Materialet innehåller inte Polygiene och är fritt från tillsatser.

Produktion

Alla våra produkter tillverkas i Turkiet under goda arbetsförhållanden och HMS (Hälsa. Miljö. Säkerhet.). Produkterna är certifierade enligt OEKO-TEX® Standard 100. Denna certifiering säkerställer en begränsning av skadliga kemiska ämnen i produkten. Läs mer om OEKO-TEX® Standard 100 här.

Spåra försändelsen