Världens mjukaste tyg? Lenzing Modal® spinner cellulosafibrer från Österrike och är tillverkad i en mycket miljövänlig process. Detta skapar ett material som blir supermjukt och som i sin tur ger en bekväm kylningseffekt. Dessa boxers har något tjockare tyg (190g/kvm) och är i sin klass den varmaste boxerserien. Kombinerat med 10% Lycra® blir detta din allra mjukaste och mest bekvämaste upplevelse.

MICROFIBER

Tunn i tekniskt material för maximal komfort. Utandas mer än bomull och wood men inte fullt ut så mycket som performance. Detta är en perfekt vardagsboxer! Tygvikten är cirka 185 gram per kvadratmeter.

En året runt tränings- och tävlingsboxer. Performance är lämpar sig för all typ av sport, men många använder den även för dagen. Mixad av ihåliga och plana syntetfibrer, vilket ger både isolation och andningsförmåga. Tyget är mjukt och tunt (cirka 185 gram per kvadratmeter) och är extrem hållbar. Tyget torkar mycket snabbt då fukten transporteras bort från huden.

PERFORMANCE RAISED WAIST

Raised Waist är en speciell modell av Performance. Raised Waist är ca. 3,5 cm / 1,5 cm högre bak / fram (i storlek M), jämfört med normala Comfyballs. Detta säkerställer att det är bättre till exempel när man tränar eller squattar. Perfekt för större och / eller högre människor!

Världens tunnaste? Bara 52 gram i storleken medium! Detta är den ultimata tävlingsboxern, utan kompromisser. Om du tror att varje gram räknas och att redskapet du använder måste vara av det allra bästa så är detta underklädseln för dig! Superlight är ett helårs tävlingsprodukt. Liksom alla Comfyballs så har den PackageFront®, och extrem andningsförmåga.