COTTON

Cotton är vår mest kända modell och är gjord på ett klassisk vis där bomullsfibrerna kammas innan de spinns. Resiltatet av detta ¨ar ett tyg som är extremt mjukt med bra andningsförmåga, samtidigt som hållbarheten ökar. Vardagsboxeren för alla!

PERFORMANCE

Comfyballs Performance serien är specialdesignad f¨or dig som tränar hårdt och presterar fysiskt eller bara vill ha tekniska boxershorts med kvaliteter i särklass! Det ryktas att fler än en av de svenska skidåkarna använder Comfyballs Performance!

WOOD

Comfyballs Wood är en extremt mjuk boxershortsserie som tillverkats av bokfibrer från Österrike. Boxershortsen har något kompaktare tyg än de andra Comfyballs-modellerna, n¨ågot som också gör dem mjukare men även lite varmare. Wood-boxershortsen andas och ger givetvis den välbekanta Comfyballs-komforten.

SUPERLIGHT – Världens lättaste boxershorts

Performance Superlight är en ännu lättare och mer andningsbar sportmodell i Performance-serien. Vårt mål har varit att skapa den ultimata tävlingsboxern utan kompromisser. Superlight har en komplett PackageFront® och är sydd i 4-vägs stretch som gör andningsförmågan extrem. Detta gör Superlight till en helårsboxer och passar även bra till daglig användning under varma väderförhållanden. Om du springer lättklädd blir det omöjligt att se denna.

MICROFIBER

Dessa kalsonger är en stop-down modell i vår Performance-serie. Passar dig som föredrar syntetiska konstfibrer till vardagen och utövar enklare och måttlig träning. Ett par boxershorts i mikrofiber som ger lång livslängd och hållbarhet. Tyget innehåller ingen polygiene eller andra silver-blandningar.