Nyheter & Bundles

Är du osäker på vilka boxare att välja? Ta ett av våra paket och spara pengar!

WOOD

Miljövänlig och mjuk. Tillverkad med det extremt bekväma tyget Tencel Modal™. Ämnet är en organisk naturlig produkt som är utvecklad av fiber från bok träd, och tillverkas i Österrike. Samtidigt ger det obeskrivlig mjukhet! 45% Tencel Modal™, 45% Bomull och 10% Lycra.

MICROFIBER

En "step-down" modell av vår Performance Series, för dig som föredrar konstgjorda fibrer för daglig användning. Också lämplig för lättare och måttlig fysisk aktivitet. Tyget på tyget är ca. 185 gram per kvadratmeter. Ämnet innehåller inte polygien eller andra tillsatser. 84% Polyester / 16% Elastan.

PERFORMANCE

Detta är den ultimata boxaren för de som är aktiva och vill ha optimal komfort under träning eller i vardagen. Prestanda är särskilt lämplig för alla slags träning, men många använder det också för fritid. Tyget är mjukt, lätt (ca 185 gram per kvadratmeter) och extremt hållbart.

SUPERLIGHT

Performance Superlight är en ännu lättare och mer andningsbar sportmodell inom Performance-serien. Vårt mål har varit att skapa den ultimata tävlingslådan, utan kompromisser. Superlight har en komplett PackageFront® och sys i 4-vägs maskesträckning som gör andningsegenskaperna extrema.

Briefs

Utformad för att ge ultimat komfort genom att minska på värmeöverföringen från låren samtidigt som den förhindrar att styret flyttar på sig. Underkläderna är sydda med hjälp av en flat-locksöm med noggranna formade paneler, och i kombination med vår supermjuka oeko-tex certifierade tyg förvandlas upplevelsen till en helt ny nivå. De är så bekväma att du kommer glömma att ha dem på!