Cotton

Den perfekta boxaren för daglig användning! Tyg med ett bra lag som och andas väl. Vi använder kammad bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrerna fastnar innan de spinner i tråd så att de korta fibrerna och andra föroreningar avlägsnas. Detta gör tyget extremt mjukt, samtidigt som det ökar hållbarheten. 92% bomull / 8% Lycra®.

WOOD

Miljövänlig och mjuk. Tillverkad med det extremt bekväma tyget Lenzing Modal®. Ämnet är en organisk naturlig produkt som är utvecklad från björkträdet, och tillverkas i Österrike. Samtidigt ger det obeskrivlig mjukhet! 45% modal, 45% bomull och 10% lycra.

MICROFIBER

En steg-down modell av vår Performance Series, för dig som föredrar konstgjorda fibrer för daglig användning. Också lämplig för lättare och måttlig fysisk aktivitet. Tyget på tyget är ca. 185 gram per kvadratmeter. Ämnet innehåller inte polygien eller andra tillsatser. 84% polyester / 16% elastan.

PERFORMANCE

Detta är den ultimata boxaren för de som är aktiva och vill ha optimal komfort under träning eller i vardagen. Prestanda är särskilt lämplig för alla slags träning, men många använder det också för fritid. Tyget är mjukt, lätt (ca 185 gram per kvadratmeter) och extremt hållbart.

RAISED WAIST CUSTOM

Raised Waist är en speciell modell där vi har höjt något. Raised Waist är ca. 3,5 cm / 1,5 cm högre bak / fram (i storlek M), jämfört med normala Comfyballs. Perfekt för större och / eller högre personer.

SUPERLIGHT

Performance Superlight är en ännu lättare och mer andningsbar sportmodell inom Performance-serien. Vårt mål har varit att skapa den ultimata tävlingslådan, utan kompromisser. Superlight har en komplett PackageFront® och sys i 4-vägs maskesträckning som gör andningsegenskaperna extrema.