Så väljer du de bekvämaste underkläderna för dig

✅ Över 2,5 miljoner sålda

✨ 4,5 av 5 med över 28.000 betyg

👍 230.000+ nöjda kunder

✅ Över 2,5 miljoner sålda  👍 230.000+ nöjda kunder

Unik underklädesteknik

Vad gör Comfyballs till världens bekvämaste underkläder?

PackageFront™ håller utrustningen på plats samtidigt som den lyfts bort från insidan av låren. Detta förhindrar onödig uppvärmning av bollarna samtidigt som det ger ökad komfort. Noggrant designade paneler i kombination med innovativ användning av insydd resår i framsömmarna lyfter användarupplevelsen till en helt ny nivå!

Framåtlutad design
Alla Comfyballs är relativt låga i midjan, och vinklade framåt (lägre midjehöjd fram än bak) för maximal komfort och rörelsefrihet.

Supermjuka textilier
Vi använder endast fibrer av högsta kvalitet för maximal komfort och hållbarhet.

Comfy Waistband
Supermjukt, fukttransporterande midjeband med bra vertikalt fäste, som säkerställer resår i världsklass.

Kroppsnära snitt
Omfattande användning av Lycra® i alla våra tygblandningar kombinerat med äkta flatlocksömmar möjliggör ett kroppsnära snitt och gör kalsongerna lika bekväma på insidan som de är vackra på utsidan.

Underkläder med gott samvete

Alla Comfyballs är Oeko-Tex certifierade och produceras genom etiska och slutna processer. Ett minimum av vatten och kemikalier garanterar minimal miljöpåverkan och avfall i produktionsfasen.

Dessutom klimatneutraliserar vi alla Comfyballs i samarbete med ClimatePartner GmbH. Det innebär att vi har beräknat våra totala koldioxidutsläpp tills produkten är i kundens händer, och vi kompenserar nu dessa genom att delta i två koldioxidkompenserande projekt.

Modeller

Välj mellan Regular eller Long på produktsidan. Longer och Brief finns som separata produkter i katalogen.

Regular

En något kortare variant än den klassiska längden du hittar på boxershorts.

Vi säger gärna att den som vill ha Regular inte vill att för mycket av låren ska täckas utan tycker att Brief är för kort. 

Vi tycker Regular passar dig med lite kortare ben och dig med lite smalare lår som inte vill ha överflödigt tyg.

Long

Den mest populära längden bland våra kunder.

Boxern sträcker sig längre ner på låren och täcker därmed mer och skapar mindre friktion mellan benen.

Longer

Vi har några boxare vi erbjuder som har extra benlängd.

Denna längd är för dig som vill att tyget ska sträcka sig ännu längre ner på benen. De når strax över knäna.

Brief

Brief är monterade och är den kortaste modellen vi har.

Brief är väldigt bekväma, elastiska och har flexibla midjeband som sitter fint på kroppen och som dessutom ger bra stöd.

De är naturligtvis också utrustade med PackageFront®, vilket ger extra stöd och komfort. Om du har större lår rekommenderar vi Brief.

Kom igång med världens mest
bekväma underkläder

Är du osäker på vad du ska välja?

Vi har satt ihop startpaket för dig som aldrig tidigare provat Comfyballs och ger dig dessutom en väldigt fin rabatt!

Specialutgåvor

Utöver våra standardmodeller har vi även gjort några specialutgåvor med extra funktionalitet. Dessa finns endast i ett begränsat antal och urval.

Några exempel är Raised Waist som har extra höjd i midjan, Performance boxers med insydd ficka och Performance Superlight, den perfekta tävlingsboxaren för sport och aktivitet.

Limited Edition

Med jämna mellanrum lanserar vi Limited Edition-kollektioner, som har unika färgkombinationer och mönster till skillnad från resten av katalogen.

Limited Editions produceras i begränsat antal, så när de lanseras är det enda chansen att säkra de exklusiva Comfyballs-boxarna!

Missa inte nyheterna! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så meddelar vi dig när vi lanserar nya specialutgåvor och underkläder i begränsad upplaga 👇

Material och användningsområden

Välj mellan Cotton, Performance eller Comfycel®

Cotton

92% Cotton

8% Lycra®

De perfekta vardagskalsongerna

Cotton är vårt populäraste sortiment, och av goda skäl. Här har du en modell som håller dig igång varje dag, även när temperaturen svänger! Tyg med bra grepp som andas bra.

Bomullsfibrerna kammas innan de spins till tråd, så att de korta fibrerna och andra föroreningar tas bort. Detta gör tyget extremt mjukt, samtidigt som det ökar dess hållbarhet.

Performance

84% Polyester

16% Lycra®

Underkläderna för den som vill prestera maximalt

Performance är särskilt lämplig för alla typer av sporter och träning. Modellen är mjuk och lätt samtidigt som den tål även de tuffaste passen.

Tyget torkar mycket snabbt, eftersom fukt transporteras bort från huden. Innehåller inte Polygiene eller andra tillsatser.

Comfycel®

47% Cotton

47% Lyocell

6% Lycra®

Extra mjuk och miljövänlig

Vårt egenutvecklade, unika tyg, kammade bomull blandat med den senaste generationen Tencel® lyocell och Lycra®. Extremt mjuk och bekväm, och samtidigt väldigt hållbar.

Comfycel® transporterar naturlig fukt och hjälper därmed till med kroppstemperaturreglering och hudens kylsystem. Comfycel® är mer fuktabsorberande än vanlig bomull.

Våra kvaliteter

Vi har arbetat hårt och länge för att hitta den bästa kombinationen av egenskaper och funktionalitet för alla våra boxermodeller. I diagrammet kan du se hur kvaliteterna i de olika modellerna skiljer sig från varandra.

Storleksguide

Hitta den perfekta passformen.

Herr

Underdelar

Storlek (EU)Midja (cm)Midja (inches)
Small70 — 7828 — 30
Medium78 — 8631 — 33
Large 86 — 94 34 — 36
X-Large94 — 102 37 — 39
2X-Large102 — 109 40 — 42
3X-Large 109 — 119 43 — 46

Tips: Om du normalt använder Large rekommenderar vi att du väljer detta. Är du mellan två storlekar bör du välja den största. Storleken på PackageFront® är densamma oavsett storlek.

Dam

Underdelar

Storlek (EU)Midja (cm)Midja (inches)
X-Small63 — 6925 — 27
Small69 — 7528 — 29
Medium75 — 8230 — 32
Large83 — 8933 — 35
X-Large90 — 9736 — 38

Överdelar

Storlek (EU)Under bysten (cm)Under bysten (inches)
X-Small7028
Small7530
Medium8032
Large8534
X-Large9036

Tvättips

  • Alla Comfyballs tål tvätt i 40 och 60 grader utan negativa effekter. Motsvarande underkläder på marknaden är inte lika hållbara som Comfyballs.
  • En bra tumregel som gäller för alla färgade kläder, både ekologiska och syntetiska, är att tvätta liknande färger tillsammans. Åtminstone ljus med ljus, mörkt med mörkt och enbart rött. De första 1-2 tvättarna släpper lite färg från alla färgade kläder, och organiska ämnen krymper något. Det är omöjligt att få ner färgfallet till 0,00 utan att använda tillsatser/kemikalier som görs bl.a. i några badkläder.
  • Om du har hudallergier eller känslig hud är du välkommen att tvätta produkten före första användningen, men det är inte nödvändigt.
  • Alla Comfyballs kan torktumlas på kall inställning, men bör inte torktumlas på varma.
  • Det finns ingen negativ effekt av att använda sköljmedel, vilket är fallet med andra typer av underkläder på marknaden. Men sköljmedel är i allmänhet inte nödvändigt att använda på Comfyballs.

Rekommenderas för dig

Köp dina nya
favorit-underkläder nu

Comfyballs kan erbjuda blixtsnabb leverans, fantastisk kundservice och höga krav på vad som är bekväma underkläder.

Vi jobbar alltid hårt för att hålla lagersaldot uppe, men det kan i perioder bli slutsålt av vissa modeller. Ett enkelt tips från oss är att om du ser något du tycker om, beställ det idag! Vi vet aldrig vad morgondagen bjuder på.

När vi verkligen slår på stora trumman, lanserar vi också Limited Edition-underkläder, med kreativa färgkombinationer och mönster som skiljer ut sig från mängden.

Dessa kommer i ett begränsat antal och produceras bara en gång, så här gäller det att säkra upp så du får dina favoriter innan det säljer slut!

Vi hoppas att du verkligen tycker om dina nya underkläder och att glädjen blir stor när du inser vad du har på dig.

Stay Comfy!

Exklusiva erbjudanden
rakt in i inkorgen?

Ja tack 👍

Kom ihåg att anmäla dig till vårt nyhetsbrev så du inte missar kampanjer, give-aways och mycket annat gott!