Varför välja Comfyballs?

PACKAGEFRONT™

PackageFront(R) håller utrustningen på plats, samtidigt som den lyfts upp från låren. Då utsätts inte kulorna för onödig värme, samtidigt som det ger ökad komfort. Noggrant utformade paneler i kombination med innovativ användning av elastik framtill lyfter användarupplevelsen till en helt ny nivå – bokstavligen! Med Comfyballs får du garanterat en behaglig upplevelse under hela dagen, oavsett aktivitet, och vi är stolta över att våra kunder kallar våra boxershorts för världens bekvämaste boxers.


REDUCERAD VÄRMEÖVERFÖRING

Med Comfyballs blir svettiga bollar ett minne blott detta eftersom att boxern förhindrar uppvärmning av paketet. Detta uppnår vi genom att kombinera PackageFront med specialutvecklade tyg och innovativ passform detta gör att styret lyfts bort från låren så att både värme och svett snabbt kan transporteras iväg från huden. En väl ventilerad balle har en positiv inverkan på spermieantal och fruktsamheten. Du slipper att justera styret flera gånger under dagen, något som de flesta män kan relatera till. Oavsett om du använder dem i träningssyfte eller till vardags så kommer de positiva effekterna av en glad penis med air-condition ge dig ett mindre orosmoment.


FOKUS PÅ SÖM OCH TEXTIL

Att framställa den perfeka boxern var ett tidsligt åtagande men resultatet Comfyballs® sydda med flatlock-sömmar, gör boxern lika bekväm på insidan som utsidan. Hela boxermaterialet tillverkas av ett supermjukt oeko-tex-certifierat tyg som säkerställer maximal luftighet och komfort. Med Comfyballs garanterar vi en behaglig upplevelse under hela dagen oavsett aktivitet, och vi är stolta att våra användare kallar Comfyballs® för världens mest bekväma boxer.