PACKAGEFRONT™

PackageFront(R) håller utrustningen på plats, samtidigt som den lyfts upp från låren. Då utsätts inte kulorna för onödig värme, samtidigt som det ger ökad komfort.

Noggrant utformade paneler i kombination med innovativ användning av elastik framtill lyfter användarupplevelsen till en helt ny nivå – bokstavligen!

Med Comfyballs får du garanterat en behaglig upplevelse under hela dagen, oavsett aktivitet, och vi är stolta över att våra kunder kallar våra boxershorts för världens bekvämaste boxers.

REDUCED HEAT TRANSFER

Med Comfyballs blir svettiga bollar ett minne blott detta eftersom att boxern förhindrar uppvärmning av paketet.

Detta uppnår vi genom att kombinera PackageFront med specialutvecklade tyg och innovativ passform som gör att paketet lyfts bort från låren så att både värme och svett snabbt kan transporteras iväg från huden. En väl ventilerad balle har en positiv inverkan på spermieantal och fruktsamheten.

Du slipper att justera paketet flera gånger under dagen, något som de flesta män kan relatera till. Oavsett om du använder dem i träningssyfte eller till vardags så kommer de positiva effekterna av en glad penis med air-condition ge dig ett mindre orosmoment.

FOKUS PÅ SØM OG TEKSTIL

Stretchig Lycra® i alla våra material kombinerat med äkta flatlocksömmar ger en kroppsnära skärning och gör att boxershortsen är precis lika bekväma på insidan som på utsidan.

Alla Comfyballs är relativt låga i midjan och något vinklade framtill (högre midja bak än fram) för maximal komfort och rörelsefrihet.

Vi använder endast fibrer av högsta kvalitet för maximal komfort och hållbarhet.
Supermjukt, fuktighetstransporterande midjeband håller kalsongerna mjukt på plats.

Hitta dina nya favoritunderkläder