Kundtjänst

Kontakt: kundtjanst@comfyballs.se

Beställning och betalning

Betalningsalternativ

Hos oss kan du välja att betala antingen med kortbetalning VISA, Mastercard, eller med Faktura. Vid beställning med kreditkort reserverar vi beloppet på ditt konto och pengarna dras så fort varorna skickas. Vi är en norsk nätbutik med lager i Oslo. Det tillkommer ej några tullavgifter på samtliga varor.

Orderbekräftelse

Du får smidigt en orderbekräftelse på din e-postadress så fort du har slutfört din beställning. Skulle betalningen misslyckades i samband med genomförandet av ditt köp så kommer du få ett besked om detta.

Frakt och leverans

Vi erbjuder hemleverans på alla försändelser under två kg. Paketet skickas antingen direkt till din brevlåda eller till närmsta utlämningsställe. Vi använder oss av två stycken fraktmetoder, båda alternativ är fraktfria!

  • 1:a-klassbrev (A-prioriterat) – GRATIS FRAKT – om du beställer upp till 3 boxers så skickas paren som postbrev, direkt till brevlådan.
  • Ekonomibrev servicepaket – GRATIS FRAKT – om du beställer 4 boxers eller fler, skickas paren som ett servicepaket med spårningsnummer.

Leveranstid

I de flesta fall får du varorna redan inom 1-4 arbetsdagar efter att betalningen är godkänd. Vi reserverar oss för eventuella förseningar under helgdagar och högtider så som jul och påsk.

Storleksguide och tvättråd

Män

EUR Small Medium Large XL 2XL 3XL
US XS Small Medium Large XL 2XL
Midja (inches) 28-30 30-32 32-34 34-36 36-38 38-40
Midja (cm) 71-76 76-81 81-86 86-91 91-96 96-101

Tips: Köp den storlek som bäst motsvarar din armbågstorlek (inches). Om ditt mått ligger mellan två storlekar rekommenderar vi att välja den större storleken.

Regular eller Long?

Den långa modellen (Long) är identisk med standardversionen, med undantag för längre ben. Om du är van vid traditionella boxer shorts så är den långa modellen det säkraste valet. Den kortare modellen (Regular) är kort (alltså stammen). Storlekarna på PackageFront™ är densamma oavsett storlek.


Damer

Trosor

EUR Small Medium Large
Midja (inches) 24-26 26-28 28-30
Midja (cm) 68 72 76

 

BH

EUR Small Medium Large
Under bysten (cm) 68-72 73-77 78-82
Bysten (cm) 81-86 86-94 94-102

Tvättinstruktioner

Alla Comfyballs har en tvättlapp tryckt på innersidan av tyget.

40°C i normaltvätt med liknande färger. Endast kall torktumling. Undvik mjukmedel eller blekmedel. Om tvättanvisningara följs kommer tyget avlossna efter ca. 30-50 tvättar till skillnad mot ca. 2-4 tvättar om de ej följs.

Produktion

Våra produkter produceras i Turkiet med goda rutiner för arbetsförhållanden och HMS. Produkterna är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Standarden säkerställer begränsat innehåll av kemiska ämnen som anses vara skadliga. Läs mer om Oeko-Tex Standard 100 här.

Företagsinformation

Netthandelsgruppen AS,
Org.nr. 913661001 MVA
Ruseløkkveien 26, 0251 Oslo
E-post: kundtjanst@comfyballs.se

Betalningsalternativ

Hos oss kan du betala med kort eller faktura. Detta väljs när du checkar ut. Mer information om faktura finns nedan.

Ångerrätt

Du innehar 3 månaders ångerrätt på alla produkter som beställts från oss, varorna måste returneras i samma tillstånd och antal för att returen ska kunna klassas som godkänd. Av hygieniska skäl kan vi inte acceptera paket där förpackningen är trasig eller produkterna är i sådant skick att de inte kan återsäljas. Våra produkter anses därför inte vara ”i samma skick” så fort konsumenten har använt/provat underkläderna vilket innebär att ångerrätten ogiltigförklaras så fort du har öppnat varorna. Om du önskar åberopa din ångerrätt ber vi dig skriva ut och fylla i returformuläret ihop med orderbekräftelsen i paketet som du skickar tillbaka. När vi har mottagit ditt returpaket (oöppnat, oanvänt och/eller i identiskt säljbart skick) kommer vi inom några dagar att behandla en full återbetalning till samma konto som uppgavs vid köptillfället. Returen sker på eget ansvar och bekostnad. Varor som returneras skall inte skickas med postförskott. Vi rekommenderar att välja en fraktmetod som möjliggör att försändelsen kan spåras, detta skapar trygghet för båda parter.

Returadress

Dream Logistics AB, attn.: Comfyballs, Box 195, 56624 Habo, Sverige

Reklamation

Vi garanterar att de varor som du får är felfria vid leverans. Om du har mottagit fel storlek / modell, eller upptäcker ett allmänt fel av produkten så är du välkommen att skicka tillbaka varorna och returformuläret där du beskriver felet. Vi står för returkostnaden i fall av reklamation.

Prisfel / slutsålt

Vi reserverar oss för ev. prisfel och utsålda varor.

Klarna Faktura / avbetalning

Med klarna faktura handlar du tryggt och simpelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter och du betalar alltid vid mottagandet av varorna. Det tillkommer inga faktureringsavgifter. Vid utebliven betalning tillkommer en avgift på 64kr och en förseningsavgift på 9.50%. När du väljer klarna som betalmetod kan eventuella kreditupplysningar att genomföras. I så fall notifieras du via epost. Observera att om du väljer avbetalning i samband med ditt köp kommer detta i form av ett avbetalningserbjudande. Det verkliga kontoavtalet medräknas senare i anslutning med att avtalet skickas till din folkbokförda adress.

Information om Klarna Konto

Kundupplysningar

Vi använder SSL för att kryptera all kommunikation för att skapa trygghet till besökarna på hemsidan. Vi samlar bara in personuppgifter som du lämnar till oss och som är nödvändiga för att uppfylla våra avtalsförpliktelser i enlighet med lagstadgade krav. All information behandlas konfidentiellt och kommer inte att användas för andra ändamål eller lämnas ut till andra. Liksom de flesta nätbutiker samlar vi in information om hårdvaran och din programvara. Denna information används för att driva och utveckla vår webbutik och är inte kopplad till personuppgifter. Klarna hanterar personlig information för att genomföra kundanalyser, identifieringar, kreditbedömningar och marknadsföring. Ditt personnummer är också ditt kundnummer hos Klarna.

Förfrågningar

Kontakt: kundtjanst@comfyballs.se