Kundtjänst

Kontakt: kundtjanst@comfyballs.se

Beställning och betalning

Betalningsalternativ

Hos oss kan du välja att betala antingen med kortbetalning VISA eller Mastercard, eller på Faktura. Vid beställning med kreditkort förblir beloppet reserverat på ditt konto och dras in så fort varorna skickas. Vi är en norsk nätbutik med lager i Oslo varpå det inte tillkommer några tullavgifter på samtliga varor.

Orderbekräftelse

Du kommer att få en orderbekräftelse på din e-postadress så fort du har slutfört din beställning. Ifall betalningen misslyckades i samband med genomförandet av ditt köp så kommer du få ett besked om detta.

Frakt och leverans

Vi erbjuder hemleverans på alla försändelser under två kg. Paketet skickas antingen direkt till din brevlåda eller hos närmsta utlämningsställe. Vi använder oss av två fraktmetoder och båda är kostnadsfria!

  • 1:a-klassbrev (A-prioriterat) – GRATIS FRAKT – om du beställer upp till 3 boxers skickas de som postbrev, direkt till brevlådan.
  • Ekonomibrev servicepaket – GRATIS FRAKT – om du beställer upp till 4 boxers eller fler, skickas de som ett servicepaket kopplat till ett spårningsnummer.

Leveranstid

I de flesta fall får du varorna redan inom 7-10 arbetsdagar efter att betalningen är godkänd. Vi reserverar oss för eventuella förseningar under infallande helgdagar och högtider så som jul och påsk.

Storleksguide och tvättråd

Män

EUR Small Medium Large XL 2XL 3XL
US XS Small Medium Large XL 2XL
Midja (inches) 28-30 30-32 32-34 34-36 36-38 38-40
Midja (cm) 71-76 76-81 81-86 86-91 91-96 96-101

Tips: Köp den storlek som bäst motsvarar din armbågstorlek (inches). Comfyballs är relativt låga vid underlivet och kroppsnära snittet. Om ditt mått ligger mellan två storlekar rekommenderar vi att välja den största av storlekarna.

Regular eller Long?

Den långa modellen (Long) är identisk med standardversionen, med undantag för längre ben. Om du är van vid normala boxers från förr så är den långa modellen det säkraste valet. Den kortare modellen (Regular) är kort (alltså stammen). Storlekarna på PackageFront™ är densamma oavsett storlek.


Damer

Trosor

EUR Small Medium Large
Midja (inches) 24-26 26-28 28-30
Midja (cm) 68 72 76

 

BH

EUR Small Medium Large
Under bysten (cm) 68-72 73-77 78-82
Bysten (cm) 81-86 86-94 94-102

Tvättinstruktioner

Alla Comfyballs har en tvättlapp tryckt på innersidan av tyget.

40°C i normaltvätt med liknande färger. Kall torktumlare. Undvik mjukmedel eller blekmedel. Om du har fasta tvättanvisningar kommer denna att avlossa från tyget efter ca. 30-50 tvätt. Däremot om du inte har fasta tvättanvisningar (endast skrift) kommer den avlossa efter ca. 2-4 tvätt.

Substans och kvalitet

Vi använder oss av supermjuka mikropolyester i alla våra midjeband, och flatlocksöm i alla huvudsömmar som är i närkontakt med huden för att minimera hudirritation. Comfyballs finns i tre tygvarianter: Cotton, Performance och Wood:

Cotton: 92% bomull / 8% Lycra®: Vi använder kammad bomull, single jersey, ca 200 gram per kvm. Bomullsfibrerna kammas innan de trådas in så att de korta fibrerna, och orenheter försvinner. Detta gör att tyget blir extremt mjukt samtidigt som hållbarheten ökar. I kombination med 8% DuPont Lycra® förblir tyget fast och andas bra, som är lämpligt året runt.

Performance: 84% Coolmax® All Season / 16% Lycra®: består av en blandning av ihåliga och platta syntetfibrer något som ger både isolering och andning och gör Comfyballs Peformance till en helårs produkt. Performance är speciellt lämplig till all sorts träning, men många använder den även under vardagen. Tyget är mjukt, lätt (ca. 185 gram per kvm) och extremt hållbart. Tyget torkar mycket snabbt, då fuktigheten forslas från huden. Tyget innehåller inte polygien eller andra tillsatser.

Wood: 45% bomull / 45% Lenzing modal® / 10% Lycra®: Inblandat av Lenzing Modal® säkerställs en kylningseffekt som är speciellt lämplig för varma dagar. Lenzing Modal® spinns från fibrösa fibrer från Österrike, och görs i en mycket miljövänlig process. Tygvikten är ca. 190 gram per kvm. I kombination med 10% DuPont Lycra® gör detta till vår mjukaste upplevelse.

Produktion

Våra produkter produceras i Turkiet med goda rutiner för arbetsförhållanden och HMS. Produkterna är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Standarden säkerställer begränsat innehåll av kemiska ämnen som anses vara skadliga. Läs mer om Oeko-Tex Standard 100 här.

Företagsinformation

Netthandelsgruppen AS,
Org.nr. 913661001 MVA
Ruseløkkveien 26, 0251 Oslo
E-post: kundtjanst@comfyballs.se

Betalningsalternativ

Hos oss kan du betala med kort eller faktura. Detta väljer du när du checkar ut. Mer information om faktura finner du nedan.

Ångerrätt

Du innehar 3 månaders ångerrätt på alla produkter som beställts från oss, och varorna måste returneras i samma tillstånd och i den mängd för att returen ska klassas som godkänd. Av hygieniska skäl kan vi inte acceptera paket vars förpackningen är trasigt eller att produkterna är i sådant skick att de inte kan återanvändas i ett säljbart tillstånd. Våra produkter anses därför inte vara ”i samma skick” så fort konsumenten har använt/provat underkläderna vilket innebär att ångerrätten ogiltigförklaras så fort du har öppnat varorna. Om du önskar åberopa din ångerrätt ber vi dig skriva ut och fylla i returformuläret ihop med orderbekräftelsen i paketet som du skickar tillbaka. När vi har mottagit ditt returpaket (oöppnat, oanvänt och/eller i identiskt säljbart skick) kommer vi inom några dagar att behandla en full återbetalning till samma konto som uppgavs vid köptillfället. Returen sker på eget ansvar och bekostnad. Varor som returneras skall inte skickas med postförskott. Vi rekommenderar att välja en fraktmetod som möjliggör att försändelsen kan spåras, något som skapar trygghet för bägge partner.

Reklamation

Vi garanterar att de varor som du får är felfria vid leverans. Om du har mottagit fel storlek / modell, eller upptäcker ett allmänt fel av produkten så kan du skicka tillbaka varorna där du beskriver felet i returformuläret. Vi står för returkostnaden på grund av reklamation.

Prisfel / slutsålt

Vi reserverar oss för ev. prisfel och utsålda varor.

Klarna Faktura / avbetalning

Med klarna faktura handlar du tryggt och simpelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter och du betalar alltid vid mottagandet av varorna. Det tillkommer inga faktureringsavgifter. Vid utebliven betalning tillkommer en avgift på 64kr och en förseningsavgift på 9.50%. När du väljer klarna som betalmetod kan eventuella kreditupplysningar att genomföras. I det fallet kommer du notifieras om detta via epost. Observera att om du väljer avbetalning i samband med ditt köp kommer detta i form av ett avbetalningserbjudande. Det verkliga kontoavtalet medräknas senare i anslutning med att avtalet skickas till din folkbokförda adress.

Information om Klarna Konto

kundupplysningar

Vi använder SSL för att kryptera all kommunikation för att skapa trygghet till besökarna på hemsidan. Vi samlar bara in personuppgifter som du lämnar till oss och som är nödvändiga för att uppfylla våra avtalsförpliktelser i enlighet med lagstadgade krav. All information behandlas konfidentiellt och kommer inte att användas för andra ändamål eller lämnas ut till andra. Liksom de flesta nätbutiker samlar vi in information om hårdvaran och din programvara. Denna information används för att driva och utveckla vår webbutik och är inte kopplad till personuppgifter. Klarna hanterar personlig information för att genomföra kundanalyser, identifieringar, kreditbedömningar och marknadsföring. Ditt personnummer är också ditt kundnummer hos Klarna.

Förfrågningar

Kontakt: kundtjanst@comfyballs.se