LIMITED EDITION – Endast 1440 av varje modell!

Endast 4320 st tillverkade! Comfyballs innoverar igen och vi har nu skapat 3 st nya Limited Editions som tar våra underkläder till en helt ny nivå. Det finns bara 1440 st utav varje modell, så först til kvarn!

Zebra Teal Cotton

Är du osäker på hur man snabbt upprättar dominans i garderoben? Oroa dig inte. Vi har skapat vår mest vågade Limited Edition på länge med vårt Zebra Teal tryck.
Boxern och dess färger sticker ut både i starkt solljus samt mörker.

Cotton är vår mest kända modell och är gjord på ett klassisk vis där bomullsfibrerna kammas innan de spinns. Resultatet av detta ¨ar ett tyg som är extremt mjukt med bra andningsförmåga, samtidigt som hållbarheten ökar.

Checkered Cotton

Kan svarta boxers någonsin bli fel? Vi menar att att ett svart rutig print kommer toppa statistiken över populära prints, så vi var tvungna att se till att Comfyballs gör sin egen klassiker.

Cotton är vår mest kända modell och är gjord på ett klassisk vis där bomullsfibrerna kammas innan de spinns. Resiltatet av detta ¨ar ett tyg som är extremt mjukt med bra andningsförmåga, samtidigt som hållbarheten ökar.

Cactus Ghost Olive Wood

Våra Ghost-boxers har varit en stor hit från första lanseringen 2017 på grund av det nertonade waistbandet, men samtidigt har de alltid varit i de säkraste färgerna. Här kombinerar vi ett olivgrönt Ghost-midjeband med kaktustryck för något av det färskaste vi har gjort på senare tid.

Wood är en boxer-serie tillverkad av extremt mjukt material, tillverkat av Tencel® bokfibrer. Boxershortsen har ett litet tyngre material som ger dig en varm och skön känsla. Wood-serien andas bra och erbjuder förstås den omisskännliga Comfyballs-komforten.