Hitta din nya favoritboxer!

Cotton

Cotton – Klassikern som har placerat oss på kartan!

Cotton är vår mest kända modell och är gjord på ett klassisk vis där bomullsfibrerna kammas innan de spinns. Resultatet av detta ¨ar ett tyg som är extremt mjukt med bra andningsförmåga, samtidigt som hållbarheten ökar.

Bomull är vår mest populära serie och den perfekta boxaren om du vill prova Comfyballs för första gången!

Wood

Wood – Oslagbar mjukhet och mijövanlig produktion!

Comfyballs Wood är en extremt mjuk boxershortsserie som tillverkats av bokfibrer från Österrike. Boxershortsen har något kompaktare tyg än de andra Comfyballs-modellerna, n¨ågot som också gör dem mjukare men även lite varmare. Wood-boxershortsen andas och ger givetvis den välbekanta Comfyballs-komforten.

Performance

Det f¨örsta valet för träning och prestanda!

Comfyballs Performance serien är specialdesignad f¨or dig som tränar hårt och presterar fysiskt eller bara vill ha tekniska boxershorts med kvaliteter i särklass! Det ryktas att fler än en av de svenska skidåkarna använder Comfyballs Performance!

Briefs

Snygga och bekväma briefkalsonger i mattsvart design och diskret resårband. De här levereras i i ett paket som inkulderar 2 par Comfyballs Briefs! Utformad för att ge den ultimata komforten genom att minska på värmeutvecklingen och samtidigt förhindrar att styret flyttar på sig. Paketet sitter på plats utan att skava mot låret. Precis som det ska vara!